MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Jeremy Sochan: Będzie trudno, ale jesteśmy gotowi

Jeremy Sochan: Będzie trudno, ale jesteśmy gotowi

Radni zgodzili się na zwolnienie z pracy Pawła Nakoniecznego. „To polityczne czystki"

Radni zgodzili się na zwolnienie z pracy Pawła Nakoniecznego. „To polityczne czystki"

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości

Wystarczy minuta w łazience. Poznaj darmowy trik na piękną cerę bez niedoskonałości