MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

NOWE
ROZMOWA
Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

Co dalej ze stadionem dla Rakowa? W tym miesiącu powinniśmy poznać pierwsze decyzje

Co dalej ze stadionem dla Rakowa? W tym miesiącu powinniśmy poznać pierwsze decyzje

Polecamy

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie