MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najnowsza na rynku lampa Xperion 6100 Under Bonnet to...
fot. Philips

Philips. Nowa gama profesjonalnych lamp warsztatowych

Philips Xperion 6100 Under Bonnet

Najnowsza na rynku lampa Xperion 6100 Under Bonnet to rozwinięcie modelu 6000. Jest mocniejsza, składana i hybrydowa – może być zasilana zarówno z wbudowanych akumulatorów albo przewodowo – z sieci. Ten model oferuje do 2400 lumenów światła, co czyni ją najmocniejszą lampą w rodzinie Under Bonnet. Pokrętło sterowania pozwala na przyciemnienie lub rozjaśnienie światła do idealnego poziomu dla danego zadania, otoczenia i w celu zachowania żywotności baterii.Tak jak model 6000, model 6100 ma dwa zintegrowane i rozsuwane teleskopowe zaczepy, po jednym na każdym końcu, które można obracać o 360°. Zaczepy mają szeroki prześwit i są pokryte miękką gumą, co ułatwia mocowanie do maski pojazdu bez rysowania lakieru.Dzięki całkowitej długości od 1,10 do 2,08 metra, Xperion 6100 Under Bonnet może być używana w różnych miejscach oferując pełną swobodę zastosowania. Można ją zamontować pod maską, dachem lub tylną klapą każdego samochodu, furgonetki lub ciężarówki.

Zobacz również

Ukradli auto koło Wielunia. Uciekli do Kluczborka. Zatrzymali ich policjanci z Olesna

Ukradli auto koło Wielunia. Uciekli do Kluczborka. Zatrzymali ich policjanci z Olesna

Dwie taksówki zderzyły się w centrum Wrocławia. Jedna osoba ranna! |ZDJĘCIA

Dwie taksówki zderzyły się w centrum Wrocławia. Jedna osoba ranna! |ZDJĘCIA

Polecamy

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

TYLKO U NAS
Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut